Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Kyllingebryst med vinge
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Vores frilandskyllinger er opdrættet i fuld frihed og lever et rigtigt luksusliv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne. Kyllingerne går frit fra morgenstund til solnedgang hvor de finder naturlig føde i jorden, men fodres også med Gmo-fri 99,1% majs og korn. Vores kyllinger slagtes, når de er ca. 89 dage gamle. Med stolthed bærer vores kyllinger det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles produkter med den allerbedste smag. Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Vi kalder det smagen af frihed.
Ingredienser
fersk kyllingebryst. Frilands - opdrættet i fuld frihed