Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Løgismose Kyllinge Steak
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Skal det være nemt at servere kylling, der smager af frihed? Løgismose kyllingesteak er udbenet lår af Løgismose Kyllingen, som vi har marineret i citron og timian. Alt, du skal gøre, er at stege kyllingen på panden eller må vi foreslå grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt. Servér med din yndlingstilbehør, eller når sæsonen er til det, med nye kartofler og en grøn, frisk salat.
Løgismose kyllingen lever i fuld frihed i de franske skove omkring Pyrenæerne. Her går kyllingerne frit i fra morgenstund til solnedgang i minimum 81 dage, hvorfor de er stolt bære af tre dyrevelfærdshjerter og Anbefalet af Dyrenes beskyttelse. Og det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv – det gælder også denne steak. Vi kalder det smagen af frihed.
Ingredienser
Udbenet frilandskyllingelår
96 %
glukosesirup
modificeret kartoffelstivelse
salt
krydderier
(timian)
citronskal
0.2 %
sukker
krydderiekstrakt
naturlig citronaroma