Fakta
Økologisk Grahamsmel
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Grahamsmel har sit navn fra amerikaneren, Sylvester Graham, der startede en bevægelse for en bedre kost tilbage i det 18. århundrede. Løgismose Grahamsmel er fuldkornshvedemel malet på stenkværn, hvor kim og skaldele er bevaret. Her sidder de fleste af kornets sunde næringsstoffer.
Brug Løgismose grahamsmel når du vil bage brød og boller med mere smag og fylde. Eller suppler dit fine hvedebrød op med 1/3 grahamsmel for et sundere og grovere brød. Det er en fordel at tilsætte ca. en dl syrnet mejeriprodukt, som kærnemælk eller tykmælk, til dejen, når du bager med grahamsmel, da mælkesyrebakterierne er med til at holde på fugtigheden i brødet og giver en dejlig let-syrlig smag.
Ingredienser
Groft formalet HVEDEKERNER *