Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineLandFransk vinItaliensk vinSpansk vinTysk vinAmerikansk vinØstrigsk vinPortugisisk vinNew Zealandsk vinGræsk vinDansk vinArgentinsk vinChilensk vinOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Økologisk Mormorkoldskål
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Vin- & mejeriudsalget
Beskrivelse
Koldskål er en yndet sommerspise. Ja, nogle vil måske endda mene, at den danske sommer slet ikke er det samme uden koldskål. I Danmark har vi da også spist koldskål siden 1800-tallet, og selvom den kolde, søde suppe dengang var lavet på frugt, øl, eller vin, var den også en ret man spiste om sommeren. Først i starten af 1900-tallet blev kærnemælk mere almindelig og koldskålen vandt mere og mere frem. I dag spiser vi stadig mest koldskål om sommeren, og gerne både som morgenmad, mellemmåltid, aftensmad eller dessert med sprøde kammerjunker.
Løgismose koldskål er udviklet af vores kokke og mejerister med udgangspunkt i deres barndoms- og sommerminder. Koldskål skal ikke bare smage godt, den skal smage af mormors koldskål. Smage af barndom.
Resultatet er en cremet og let-syrlig koldskål med æg og tilsmagt med vanilje og citron. Vores koldskål laves på nøje økologiske råvarer og produceres frisk på Løgismose Mejeri i Allested Vejle på Fyn. Vi kalder det smag, holdning og håndværk.
Løgismose mormorkoldskål er god som en let dessert eller som et lille mellemmåltid, med kammerjunkere, mysli eller lidt frugt på – eller blot som den er.
Ingredienser
MÆLK *
sirup
ÆGGEBLOMMER
1.5 %
citronsaft
vand
salt
vaniljeekstrakt
vaniljekorn
MÆLKESYREKULTUR *