Fakta
Løgismose
Pesto Rosso
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Smagen af Løgismose Pesto Rosso leder automatisk tankerne mod varme himmelstrøg. I landene omkring middelhavet har man en lang tradition for at bruge tomater som basis for mange retter såsom supper og saucer. Det skyldes selvfølgelig at udbuddet er stort, og at tomaterne i de solbeskinnede egne smager fantastisk, men tomaterne er også rige på de stoffer som danner grundlaget for den 5. smagssans nemlig umami. Det betyder at brug af tomater som ingrediens tilfører retten en dyb og velsmagende fylde, som stimulerer sanserne.
Ingredienser
rapsolie
soltørret tomat
25 % (soltørret tomat, salt, glukose, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, antioxidant: antioxidant: natriumdisulfit (SULFIT)), antioxidant: natriumdisulfit (SULFIT))
olivenolie
22 %
basilikum
10 %
solsikkekerner
grana padano ost *
6 % (mælk, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: ÆGGELYSOZYM)
salt
hvidløg
surhedsregulerende middel: citronsyre
konserveringsmiddel: kaliumsorbat