Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Spinatlasagne
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
Vores kokke har været i det grønne udviklingskøkken og skabt en vegetarisk lasagne med fyld af spinat og svampe, i en cremet bechamelsauce på parmesan og dansk ricottaost, toppet med mozzarella.
Smagen er rig og fyldig fra grøntsager og oste, og lasagnen er tilsmagt med citron og muskat.
Nyd Løgismose økologiske spinatlasagnen som den er, eller med en klassisk tomatsalat og groft brød.
Ingredienser
MÆLK *
spinat
23 %
champignon
13 %
LASAGNEPLADER *
12 % (DURUMHVEDEMEL, vand)
RICOTTA *
6 % (salt, OSTEVALLE, MÆLK)
MOZZARELLAOST *
6 % (kartoffelstivelse, salt, MÆLK, OSTELØBE (mikrobiel), MÆLKESYREKULTUR, antiklumpningsmiddel)
løg
PARMIGIANO REGGIANO *
3 % (salt, MÆLK, OSTELØBE)
SMØR *
HVEDEMEL
FLØDE *
salt
hvidløg
citronskal
peber
MUSKATNØD *
Kan indeholde spor af
(SOJA)