Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Tunfilet i olivenolie
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Nordre Toldbod
Mandag
Lukket
Tirsdag
11.00-18.00
Onsdag
11.00-18.00
Torsdag
10.00-19.00
Fredag
10.00-19.00
Lørdag
10.00-17.00
Søndag
Lukket
Beskrivelse
De smukkeste stykker filet af den gulfinnede tun håndpakkes og lægges i en god olivenolie. Den gulfinnede tun karakteriseres ved sit lyserøde kød og sit meget lave fedtindhold og høje proteinindhold. Glas emballagen fremhæver de smukke fileter. Dette tunprodukt er af ekstrem høj kvalitet. Velegnet til pastasaucer, salater, vitello tonnato og meget andet, fx en lynhurtig og lækker forret. Rist et stykke brød og server til tunfileten sammen med en skive citron.
Ingredienser
tunfisk *
(Thunnus albacares)
olivenolie
salt
Producent
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.