Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
- 1 stk. 50,15
Ventresca-tun i olivenolie
- 1 stk. 50,15
59,-
1 stk.
50,15
Spar 8,85
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Dette er toppen indenfor tun'ens verden! Tunfisk skåret af bugen, Ventresca, er noget federe, ofte mørk i farven og regnes for den bedste slags, da kødet har en markant, kompleks og intens smag. Velegnet til pastasaucer, salater, vitello tonnato og meget andet fx en lynhurtig og lækker forret. Rist et stykke brød og server til tunfileten sammen med en skive citron. Fileterne er håndpakkede.
Ingredienser
gulfinnet tunfisk *
(Thunnus albacares)
olivenolie
salt
Producent
Maruzella stammer tilbage fra 1918. Det startede som handel med fisk og andre produkter fra Italiens kolonier. Da sanktioner blev lagt på Italien, ændrede firmaet kurs og valgte i stedet at satse på konserves, idet de købte en lille sardinfabrik i Marano i det nordøstlige Italien.
Adressen nær den nordlige del af Middelhavet var nøje overvejet, da dette hav dengang vrimlede med blåbars. Efter Anden Verdenskrig besluttede man sig for at koncentrere sig om tun konserves.
De mange års erfaring har gjort, at Maruzella efterhånden ved alt om at udvælge de bedste fisk ud fra oprindelse, størrelse, art og friskhed. Firmaet satser idag mest på tun og torsk men sælger også andet fiskekonserves. Kvaliteten er tårnhøj på samtlige produkter.