LØGISMOSE I NETTO
En fransk klassiker fra Løgismose Køkken – hummerbisque
I Løgismose Køkken på Fyn har vores kyndige kokke kokkereret, smagt, finjusteret og smagt igen, så du op til nytår kan lægge en klassisk hummersuppe i kurven, når du handler ind til nytårsaften i Netto.
Vidste du, at bisque stammer fra det franske køkken og er en cremet, intens suppe traditionelt tilberedt på hummer, rejer eller krabber og ofte afrundet med fløde, vin og cognac eller sherry?
NYHED: HUMMERBISQUE
Vores hummerbisque er kogt på hummerfumé, sherry, hvidvin og fløde. Resultatet er en klassisk, cremet hummersuppe, hvor små tern af fennikel samt perlebyg giver fylde og bid til bisquen. Servér bisquen som den er, eller top den med stegt hummer, hvid fisk, rejer eller creme fraiche og pynt med dild. Findes på køl i Netto over hele landet fra lørdag 27. december.
SKAL DER VIN TIL?
Servér kølig Chardonnay med en smule fad til bisquen. Vi anbefaler Løgismose hvid no. 1 eller Løgismose Bourgogne Chardonnay, der er skabt i samarbejde med familien Auvigue, som holder til i den smukt restaurerede tidligere kirke Saint-Germain i centrum af vinbyen Fuissé.