LØGISMOSE NORDRE TOLDBOD
Bestil mad fra Nordre Toldbod
I køkkenet på Nordre Toldbod tilbereder vores to kompetente kokke, Mads og Thomas, hver dag retter fra bunden, som du kan bestille to-go og to stay. I højtiderne tilbyder vi velkomponerede menuer til blandt andet jul- og nytår. I alle tilfælde er retterne altid tilberedt af nøje udvalgte råvarer i sæson, så I kan bringe den gode smag med som æresgæst, uanset om I er få eller mange om bordet.
Salade Chèvre Chaud
Bestil her
Dagens fiskeret
Bestil her
BRAISERET LAMMESKANK
Bestil her
Boeuf Bourguignon
Bestil her
COQ AU VIN
Bestil her
RÔTISSERIEGRILLET KYLLING
Bestil her
RIGTIGE KOKKE BAG MADEN
De mindeværdige sammenkomster (om det er de små møder eller større begivenheder) hænger for os unægteligt sammen med veltilberedt mad – for I Løgismose er vi af den overbevisning, at gastronomiske oplevelser og den gode smag kan samle folk.
Derfor er det også vores to erfarne kokke, Mads og Thomas, som tilbereder maden fra bunden i køkkenet på Nordre Toldbod.
Mads Grünig har senest været souschef på Michelin-restauranten Jordnær, og tidligere Aamans 1921 i København og Ti Trin Ned i Fredericia.
Læs Mads' fortælling om sin rejse i gastronomiens verden.
Thomas Kragelund har været vidt omkring – bogstavelig talt – fra sin uddannelse i Randers til job i Norge, og videre til Frankrig og Australien som både kok og backpacker. Siden har han dyret sin forkærlighed for det franske køkken i sin stilling som køkkenchef på de ikoniske spisesteder Café Victor og Bistro Boheme i København.
Skal du have en vin med hjem?
Læg vejen forbi vores velassorterede vinafdeling, når du afhenter din bestilling – find din favoritvin eller få vores sommelier til at guide dig til det rette vinmatch til maden.
Find vej