Fakta
- Vin
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Frilandsand Canette
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Vores ferske frilandscanette er en fiks, ung hun-berberiand, som lever i det vestlige Frankrig og nyder godt af det kystnære klima, græs og insekter, samt skyggen fra solcellerne, når solen bager om sommeren – sidstnævnte er også en del af den gode dyrevelfærd!
Canetten lever udenfor fra morgen til aften, fra den er ca. 8 uger gammel og er fra naturens side en fiks lille sag, som gør den til en udsøgt gastronomisk spise. Læs med her:
Canettens kødstruktur er særlig fin, kødsmagen delikat, mens skindet er tyndt, hvorfor det nemt steges sprødt.
Canetten er – ligesom Løgismose kyllingen – gul fra naturens side, mens majs, som primær foder, forstærker farven og bidrager med sødme og ekstra smag.
Med en gennemsnitlig vægt på 1,9 kg er canettens størrelse en fordel, når I er få om bordet. Det gælder også dens forholdsvis korte tilberedningstid, der mere minder om en stor hel kylling fremfor en almindelig berberiand på 3,6 kg.
Ja, faktisk er canetten så god, at den oftest er kokkens førstevalg, når du bestiller and på en god restaurant!
Ingredienser
hel fersk and uden indmad