Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineLandFransk vinItaliensk vinSpansk vinTysk vinAmerikansk vinØstrigsk vinPortugisisk vinNew Zealandsk vinGræsk vinDansk vinArgentinsk vinChilensk vinOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Smagekasser
- Mad
- Gavekurve & Grej
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingen
- Opskrifter
- Butikker
Kryddersild i bidder
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Løgismose kryddersild er gammeldags modnede og fremstillet efter original bornholmsk opskrift. Resultatet er faste sildefileter med masser af smag og noter af allehånde, kanel, appelsin og peber.
Silden er skåret i bidder, så de er lige til at lægge på en skive rugbrød.
Nyd de marinerede sild med kogte kartofler, creme fraiche 38%, rødløg, purløg og kapers. Enten som smørrebrød eller som en ret for sig selv.
Sildene egner sig også til klassisk smørrebrød med krydderfedt, smilende æg, rødløg og kapers.
De kan også snildt nydes til brasede aspargeskartofler, rå løg og spejlede æg. Gerne er et stykke groft rugbrød til.
Ingredienser
kryddersild i bidder (clupea harengus)
46 %
vand
sukker
løg
eddike
allehånde
appelsin
kanel
peber
krydderier
0.3 %
krydderiekstrakt
konserveringsmiddel: natriumbenzoat
kaliumsorbat