29/10/2023
|
Magasin 5 2023
Kryddersild med rygeost
Ingredienser
- 1 glas Løgismose kryddersild
- 75 g Løgismose sødmælksrygeost
- 100 g Løgismose creme fraiche 18%
- 1 bundt purløg
- 50 g græskarkerner
- 2 spsk soya
- Salt og friskkværnet peber
- Smagsneutral olie
- Løgismose smør til brød
- 2 skiver godt rugbrød
Sådan gør du
Step 1
Rør rygeost og creme fraiche sammen i en skål og smag til med salt og friskkvernet peber. Sæt på køl.
Step 2
Varm olie på en pande ved middel varme og tilsæt græskarkerner. Vend hyppigt i kernerne til alle har et puf. Tilsæt soya og vend kernerne kontinuerligt til al soyaen er kogt væk. Hæld kernerne over på et fedtsugende papir, f.eks. køkkenrulle og afkøl.
Step 3
Snit purløg fint.
step 4
Placér sild på en skive rugbrød smurt med smør. Anret en stor skefuld rygeostcreme på silden og drys med rigeligt purløg og soya-græskarkernerne.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...