Fakta
Pasta & kylling i flødesovs
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
I Løgismose køkkenet på Fyn har vores kokke tilberedt en sjælevarmende pastaret fra bunden med fritgående kylling i en cremet sauce baseret på fløde.
Saucen tilberedes med spinat og soltørrede tomater, smages til med citron og estragon og kommer på en bund af italienske pasta penne – vi kalder det genvejen til bedre mad hver dag.
Ingredienser
Flødesauce med hakket kylling 63%: vand, FLØDE
MÆLK
citronsaft 2%
majsstivelse
hvidløg
salt
PARMIGIANO REGGIANO: salt, animalsk osteløbe, MÆLK
rapsolie
estragon 0.3%
citronskal 0.1%
peber
pastapenne 37%: vand, DURUMHVEDEMEL
soltørrede tomater: tomater, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre
kyllingeskind 7%
løg
spinat
kyllingestrimler 52%