Fakta
Løgismose kyllingesteak med Karl Johan-svampe
Forhandles hos
med forbehold for udsolgte varer
Løgismose Netto
Forhandles i Netto i udvalgte uger
Beskrivelse
Blandt kokke og gastronomiske entusiaster er der bred konsensus om, at låret er det mest smagfulde og saftige stykke kød på en kylling.
Med sin langsomme, fritlevende opvækstog unikke race ('cou nu', på dansk nøgenhals) er Løgismose kyllingens kødstruktur og helt ekstraordinære smag i en kaliber for sig.
Vi tør derfor godt garantere, at du med vores kyllingesteak, lavet på udbenet lår af Løgismose kyllingen og marineret med Karl Johan-svampe, ikke kommer til at savne den klassiske bøf.
Alt, du skal gøre, er at hoppe en tur i Netto og stege kyllingen på panden eller grillen, til skindet er sprødt og kødet saftigt og gennemstegt.
Ingredienser
udbenede kyllingelår med skind
96 %
karljohansvampe marineret
4 % (salt, krydderi, naturlig aroma bl.a. Karl Johan svampe, 10% tørrede Karl Johan svampe, glukosesirup, sukker, maltodextrin)