30/6/2021
Anne-Grethes hindbær-snaps
Vores kok Magnus sender med opskriften her kærlige tanker til sin sylte-veninde Anne Grethe fra Bornholm. Anne Grethe sankede længe før det blev hipt og har hvert år stået for højde - punktet til den årlige bornholmske julefrokost 2. juledag – hindbærsnapsen lavet på vilde bornholmske hindbær.
Ingredienser
- Hindbær snaps
- 1 flaske klar snaps
- 250 g friske hindbær
Sådan gør du
Sådan gør du
Skyl hindbærrene og kom dem i en karaffel.
Overhæld med klar snaps og lad karaflen stå 4-5 dage i en solbeskinnet vindueskarm.
Stil karaflen i et mørkt, køligt rum og lad den trække i 2-3 måneder eller længere tid.
Servér som en oplagt avec til julefrokosten.
Andre forslag
Milky ice tea
Te bør ikke kun nydes varm, men er også oplagt kold serveret som iste. Her skal teen være ekstra ...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...
Gløgg som Vermouth
Er du træt af den varme gløgg, så prøv denne opskrift. Servér Løgismose årgangsgløgg som vermuth med...
Julevelkomst drink
Servér denne boblende og let julekrydrede velkomstdrink til julefrokosten.
Negroni Spritz
Negroni er i sin urform lige dele Gin, Vermouth og Campari, og fortyndes den, kaldes den mange stede...
Martini Soda med twist take one
Gin og Vermouth fortyndet med soda er også en klassiker, og det herlige er, at den kan varieres i de...