Copenhagen Sparkling Tea Company
10 resultater
Type
Land
Årgang
Pris
Anmeldelser
Produktionsmetode
Passer godt til
Forhandler
Alkoholfri
Copenhagen Sparkling Tea Company
Copenhagen Sparkling Tea Company er Jacob Kocemba ’s 2. forsøg på at stille sig op på skuldrene af de stolte 1000-årige te-traditioner og trække nydelsen af den ikoniske drik i en ny og spændende og retning.
Jacob Kocemba gik allerede i 2011 ned i sin kælder for at udvikle nye metoder til at trække smagene ud af teen ved forskellige temperaturer, og den første Sparkling Tea blev serveret på den københavnske Michelin-restaurant Nimb-Hermann hvor Jacob arbejde som restaurantchef. Den blev vel modtaget og i de efterfølgende år udviklede Jacob 6 forskellige mousserende teer, som blev til gennem en sirlig og meget hemmelig forædlingsproces på en næsten lige så hemmelig virksomhed i Sønderjylland.
Desværre løb det lille iværksætteri ind i problemer og Jacob måtte trække sig fra det projekt, der bar hans eget navn. Heldigvis blev Jacob gennem fælles venner introduceret for Bo Sten Hansen i forsommeren 2016, og da Bo blev fascineret af Jacobs kærlighed til den ikoniske drik fandt de hurtigt ud af, at de kunne blive et stærkt makkerpar med de samme værdier i livet, og med nogle vidt forskellige, komplementære kompetencer, der måske kunne få deres drømme til at gå i opfyldelse.
Jacob er vokset ind i restaurationsbranchen og har flere Michelin restauranter og et nært forhold til Løgismose Meyer på CV’et. Bo har arbejdet som konsulent og direktør i og for nogle af landets største virksomheder. Efter et halvt år var de klar med en forretningsplan, som helt enkelt gik ud op at skabe en virksomhed, der kunne skænke ny nordisk innovation og gamle asiatiske te traditioner fra smukke Champagne flasker. De sagde begge deres gode job op og gik i gang med at løfte Copenhagen Sparkling Tea Company ud i verden.
I dag er de lidt mere end godt på vej. Produktionen er flyttet til hovedstaden. De har sat et lille hold som er blevet introduceret for den hemmelig forædlingsproces og efter varianter med 5% alkohol som blev navngivet efter den farve, man kunne forvente, fulgte varianter med 0% alkohol som nu følger samme enkle navngivningsfilosofi, når rød blivere til lyserød og grøn til lysegrøn.
Copenhagen Sparkling Tea kan nydes på en række fremtrædende restauranter ligesom de i sortiment i en række førende delikatesse butikker herunder Løgismose som har fulgt med i Jacob Kocemba projekt(er) siden den spæde start. Du finder det aktuelle udvalg her.