31/10/2022
|
Magasin 7 2022
Chokoladetrøfler med cognac
Julekonfekt
Ingredienser
Sådan gør du
Step 1.
Kom smør og fløde i en gryde. Varm igennem, men uden at det bringes i kog.
Step 2.
Knæk chokoladen i små stykker og læg i en skål. Hæld den varme blanding over chokoladen, og kom Cognac i, og rør rundt. Afkøl.
Step 3.
Pisk den let afkølede blandingen med et piskeris, kun således at den bliver lidt lysere.
Step 4.
Form trøflerne til en kugle med en teske, og rul dem i flormelis.
Tip
Stil dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i ca. en uge.
Andre forslag
Konditorens risalamande
Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde og hakkede...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...