31/10/2022 | Magasin 7 2022
Chokoladetrøfler med cognac
Julekonfekt
Ingredienser
Sådan gør du
Step 1.
Kom smør og fløde i en gryde. Varm igennem, men uden at det bringes i kog.
Step 2.
Knæk chokoladen i små stykker og læg i en skål. Hæld den varme blanding over chokoladen, og kom Cognac i, og rør rundt. Afkøl.
Step 3.
Pisk den let afkølede blandingen med et piskeris, kun således at den bliver lidt lysere.
Step 4.
Form trøflerne til en kugle med en teske, og rul dem i flormelis.
Tip
Stil dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i ca. en uge.
Andre forslag
Mexicanske saucer
Salsa verde – grøn salsa hovedsageligt bestående af grønne to...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...
BBQ-marineret andebryst med løgtærte og råstegte jordskokker
Selvom der er fisk på paletten i Bocuse-køkkenet, foreskriver sæsonen, at tiden er inde til at ny...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...