24/10/2022
|
Løgismose i Netto
Confiterede kyllingelår
Vi kender de saftige og møre andelår, men faktisk egner kyllingelår sig også rigtig godt til confitering. Servér dem præcis, som du ville servere andelår.
Ingredienser
- 4 Løgismose håndskårne kyllingelår
- 5 nelliker
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 tsk korianderfrø
- ¼ muskatnød
- 10 peberkorn
- 15 g salt
- andefedt
- 5 fed hvidløg
- 3 kviste timian
Sådan gør du
Dag 1
Step 1. Læg kyllingelårene i en bøtte og drys dem med salt og krydderier.
Step 2. Sæt dem i køleskabet og lad dem salte til dagen efter.
Dag 2
Step 1. Læg kyllingelårene i en gryde, dæk dem med fedt, tilsæt hvidløg og timian og lad dem simre over svag varme, til lårene er helt møre.
Step 2. Lad lårene trække i fedtet, til det er kølet af og opbevar dem heri på køl. De kan holde i flere uger, hvis de bare er dækket af fedt.
Step 3. Tag lårene op af fedtet ved tilberedning. Steg dem ovnen ved 215 °C til skindet er sprødt og kødet gennemvarmt.
Step 4. Servér med brune og hvide kartofler, brun sauce samt Løgismose Rødkål.
Andre forslag
Løgconsommé med karamelliserede & syltede løg
Den klassiske franske løgsuppe har sin oprindelse i Lyon. For at markere at rejsen for det danske...
Konditorens risalamande
Konditorens risalamande laves fra bunden og grøden røres med letpisket økologisk fløde og hakkede...
Flæskesteg med sprød svær, kartofler og brun sovs
Lad vores kok guide dig til en mør og saftig flæsk...
Svampebygotto
Byg har været en del af bondekøkkenet og i Danmark har vi en lang tradition for at dyrke ko...
Vegetargryde med græskar, linser og svampe
Simreretter findes i tusindvis – der er dem med kylling eller hane, dem med kalv og med oks...
Braiseret bov med beder og gulerødder
Boven er en udskæring med meget bindevæv og skal d...
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Pasta med grillede artiskokker
Vi holder så meget af det – det italienske køkken. Her er grundstenene nøje udvalgte råvarer, det...