25/10/2022
|
Løgismose i Netto
Confiterede kyllingelår
Vi kender de saftige og møre andelår, men faktisk egner kyllingelår sig også rigtig godt til confitering. Servér dem præcis, som du ville servere andelår.
Ingredienser
- 4 Løgismose håndskårne kyllingelår
- 5 nelliker
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 tsk korianderfrø
- ¼ muskatnød
- 10 peberkorn
- 15 g salt
- andefedt
- 5 fed hvidløg
- 3 kviste timian
Sådan gør du
Dag 1
Step 1. Læg kyllingelårene i en bøtte og drys dem med salt og krydderier.
Step 2. Sæt dem i køleskabet og lad dem salte til dagen efter.
Dag 2
Step 1. Læg kyllingelårene i en gryde, dæk dem med fedt, tilsæt hvidløg og timian og lad dem simre over svag varme, til lårene er helt møre.
Step 2. Lad lårene trække i fedtet, til det er kølet af og opbevar dem heri på køl. De kan holde i flere uger, hvis de bare er dækket af fedt.
Step 3. Tag lårene op af fedtet ved tilberedning. Steg dem ovnen ved 215 °C til skindet er sprødt og kødet gennemvarmt.
Step 4. Servér med brune og hvide kartofler, brun sauce samt Løgismose Rødkål.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...