Vildt
6 resultater
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Sæsonen for vildt er for længst skudt i gang, og derfor kommer der naturligvis dyrekølle på bordet. ...
Daube af dådyrkølle
Daube er en klassisk provençalsk ret, hvor kødet, i dette tilfælde dyrekølle fra råvildt, får lov at...
Stegt filet af sommerbuk med syltede rabarber og ærter
Sommerbuk er en uhyre udsøgt spise, og den begrænsede sæson (midt maj – midt juli) sætter sine begræ...
Vildtragout med grov, smørmættet rodfrugtmos
Med rødder i den Italienske region Emilia-Romagna frister ragout, som så mange andre indslag fra de...
Rådyr med kvædepuré, timiansauce, grønkål & sauterede skalotteløg
Når der skal kræses ekstra for efterårsmiddagen, kan vi anbefale at tage vildtudskæringer med i kø...
Vildtsauté stroganoff
Når du i køkkenet arbejder med de mere ædle udskæringer fra vildt, som f.eks. mørbrad og filet, er d...