TEMA
BAGNING
Dyk ned i vores bageunivers – bliv klogere på vores otte økologiske meltyper, hvordan de fremstilles og find masser af tips og tricks samt opskrifter på kager og bagværk.
LØGISMOSE ØKOLOGISK MEL
I Løgismose bruger vi kun det bedste korn til fremstillingen af vores økologiske melserie. Efter høst males og pakkes melet på Bornholm. De fleste varianter er malet på stenkværn, hvorved vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, der sidder i hvedens kim og klid, bedst bibeholdes.
BAG MED BRØDBLANDINGER
Glem alt om at passe surdej, slæbe flere typer mel hjem, veje af og have mel i hele køkkenet. Løgismose økologiske brødblandinger er lavet på bornholmsk mel og sammensat af forskellige melsorter samt surdej og salt. Genvejen til nybagte boller og brød – også på travle dage!
GENVEJEN TIL BAGVÆRK
Knasende sprød skorpe, duften af korn og let syrlig surdej og en dampende lun og saftig krumme – sådan skal oplevelsen af nybagt brød være. Løgismose serie af koldhævede surdejsboller og -baguette på frost er udviklet af vores kokke. Brødene er koldhævede i min. 24 timer og bagt med surdej. Metoden giver brød med saftig og luftig krumme, sprød skorpe og en let syrlig smag, mens grahamsmel, korn og kerner giver brødene bid og en nøddeagtig smag.
TEMA
HVAD BEGÆRER DIT MORGENMADS HJERTE?
Morgenstund har guld i mund – om det er i de tidlige eller sene morgentimer, om det er hverdag eller weekend, så væk dine smagssanser med velsmag fra morgenstunden.