TEMA
GRILLAFTEN MED SMAGEN AF GODT HÅNDVÆRK
Lune, lange og lyse aftenener sætter grillen på overarbejde. Læg Smagen af Frihed på grillen, pift maden op med økologisk olie og frugteddiker og servér iskolde, økologiske øl fra mikrobryggeri eller friske franske vine til.
SMID SMAGEN AF FRIHED PÅ GRILLEN
Med udskæringer af Løgismose kylling, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, mærket med 3 dyrevelfærdshjerter og bærende det franske kvalitetsstempel Label Rouge er måltidet tæt på fuldkomment. Find varianterne på hylden i Netto landet over, tænd op i grillen, lad kødet syde og duften af grill med dens minder om lyse aftener og hyggelige stunder med veltilberedt mad sprede sig – det er et øjeblik af ren lykke.
De bedste og mest velsmagende fødevarer skabes i tæt samspil med naturen. Dyr hører nu engang til i det fri og ikke indelukket i en hal. Derfor arbejder vi hos Løgismose også for at alle vores produkter skal afspejle den holdning
TIL SOMMERSALATEN
Sprøde salater er uundværligt til grillmiddagen, gerne nydt med Løgismose økologiske salattern. Vores økologisk salattern fremstilles efter gamle håndværksmæssige traditioner i Løgismose mejeri på Fyn, så de opnår den helt rette smag og konsistens. Lad gerne den ærkedanske klassiker rygeost udgøre det nuancerede alternativ til creme fraiche og flødeost som i en klassisk mormordressing på spæde salater.
Fermenteret på økologiske råvarer på et af Italiens ældste eddikebryggerier i Modena
ØLGLÆDER FRA MIKROBRYGGERI
Intet slukker tørsten på en varm sommerdag som en kold øl. Skænk således økologisk øl i glasset. Vi foreslår American Pale Ale – en frisk og let bitter øl med noter af malt, ristet korn, citrus og passionsfrugt – eller Rød Lager – en ravfarvet øl brygget på karamelmalt med tålmodighed, efter bayersk tradition. Fyldig, men stadig forfriskende med tæt, hvid skumtop. Begge er glimrende til grillede bøffer, kylling og grønt, men kan naturligvis også nydes alene – så længe de nydes iskolde.
KOKKETIPS
BLIV FERM TIL FISK PÅ GRILLEN
Det kan være svært at grille fisk, uden at kødet sidder fast på risten, bliver overtilberedt eller driller på anden vis. Med lidt god forståelse for fiskens særheder og opbygning kan du imidlertid opnå fantastiske resultater på grillen. Det kræver lidt øvelse, men når du har lært at mestre det, er det en sand fornøjelse at spise grillet fisk.
Skal din fladfisk grilles?
SANTÉ I FRANSKE DRUER
Om du serverer lyst kød, fisk, bøf eller grøntsager fra grillen, kan du med vores serie af franske vine altid finde vinen, der passer til. Den tydelige variation i både etiketfarve, vinstil og smag gør det nemt at navigere blandt vinene og finde den perfekte vin til grillmåltidet.
Dråber til de mange og til alle grillstunder
TILFØR SMAG
Skal bøffen, kyllingen, fisken eller grøntsagerne gives særlig god smag, kan du med fordel tilberede eller servere dem med vores flødeoste og pestoer til. Flødeostenes fløjlsbløde konsistens gør dem anvendelige som cremet element i dressingen eller prøv dem i en bagt bagekartoffel! Og så er pestoerne alle tiders til som marinade. Marinér eksempelvis Løgismose kyllingen i Pesto Arancione, en pesto af grillede peberfrugter, røget paprika, hvidløg og Grana Padano.