TEMA
TIL SNACKS
Vi elsker at snacke – hele døgnet faktisk. Således har vi fyldt hylderne med sprøde chips, tørrede frugter, nødder og andre salte sager til at nyde på alle tider af døgnet. For det er de små smagsøjeblikke, der bringer glæde.
Tid til snacks
Fyld snackskålen med Løgismose tørrede frugter. Frugterne tørres skånsomt, så smagen, frugternes naturlige, smukke farve og de gode næringsstoffer bevares bedst muligt. Alle smager de af sol og tropernes solmodne frugter. Lad dem være den lille overraskelse i madpakken eller når lysten til noget sødt melder sig – om end det er morgen, middag eller aften. Du kan også prøve at drysse dem over vaniljeis, eller blande dem i müsli og bagværk.
EN KNASENDE MUNDFULD
Til et glas fuld af vin eller yndlingsdrinken din hører sig sprøde snacks. Løgismose kartoffelchips klarer jobbet med bravour med deres ekstravagante smage og smukke, naturlige farver. Du kan finde vores knasende chips i tre varianter på hylderne i Netto og i butikken på Nordre Toldbod.
OPSKRIFT
DIPPEN TIL CHIPSEN
Med blot få ingredienser kan du med snilde røre din egen dip til både chips og grøntsagsstænger. Denne er med frisk dild og Piment d’Espelette, et chilikrydderi fra den lille baskiske by Espelette. Stærkt og elegant på samme tid. Anvend Løgismose creme fraiche 18%, som er særligt fyldig og cremet trods sine blot 18% fedt. Hemmeligheden er godt håndværk, en råvare af højeste kvalitet og tid. Voilà – og du har den ultimative dip.
TIL SNACKMINISTEREN
Hos Brown Bag chips anvendes kun de kartoffelsorter, der giver det sprødeste udtryk, således er chipsense af den "grove" slags. Men hvor giver det meget smag! Chipsene koges meget forsigtigt i en mild solsikkeolie, inden de krydres med de ligeså nøje udvalgte ingredienser. Derimod er chipsene fra Tartufi Jimmy let porøse og er du begejstret for smagen af trøffel, er det en sådanne poser, du bør fylde i snackskålen. Tartufi Jimmy er nemlig skabt ud fra en drøm om at gøre passionen for trøfler til en levevej.
Til den lille lækkersult
Økologiske flødeboller, der også er gode nok på bunden. Løgismose økologiske flødeboller er håndværksflødeboller. Den klassiske kiksebund er skiftet ud med saftig marcipan. Skummet er hvidt og cremet med god smag af bourbon vanilje og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade, som knækker, når du sætter tænderne i flødebollen. Nyd dem til en varm kop kaffe i utide, som dessert til gæstemiddagen, eller udskift fredagsslikken med en chokoladeovertukket flødebolle.