25/10/2022
Confiterede kyllingelår
Vi kender de saftige og møre andelår, men faktisk egner kyllingelår sig også rigtig godt til confitering. Servér dem præcis, som du ville servere andelår.
Ingredienser
- 4 Løgismose håndskårne kyllingelår
- 5 nelliker
- ½ tsk stødt allehånde
- 1 tsk korianderfrø
- ¼ muskatnød
- 10 peberkorn
- 15 g salt
- andefedt
- 5 fed hvidløg
- 3 kviste timian
Sådan gør du
Dag 1
Step 1. Læg kyllingelårene i en bøtte og drys dem med salt og krydderier.
Step 2. Sæt dem i køleskabet og lad dem salte til dagen efter.
Dag 2
Step 1. Læg kyllingelårene i en gryde, dæk dem med fedt, tilsæt hvidløg og timian og lad dem simre over svag varme, til lårene er helt møre.
Step 2. Lad lårene trække i fedtet, til det er kølet af og opbevar dem heri på køl. De kan holde i flere uger, hvis de bare er dækket af fedt.
Step 3. Tag lårene op af fedtet ved tilberedning. Steg dem ovnen ved 215 °C til skindet er sprødt og kødet gennemvarmt.
Step 4. Servér med brune og hvide kartofler, brun sauce samt Løgismose Rødkål.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Sveskehapsere
Kasper kastede sig over svesken og kreerede en konfektkage så intens, den tryller smilet frem sel...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...