Løgismose i Netto
Pitabrød med falafel og Haydari
Pitabrød stammer oprindeligt fra Mellemøsten, hvor man kalder det khubz. I dag varierer fyldet afhængig af smagspræference, men i denne opskrift har vores kok Kasper valgt at holde fast i det Mellemøstlige, og serverer det med falafel og Haydari.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose Haydari
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- squash
- rødløg
- ½ kål
- 1 bdt mynte
- 1 bdt persille
- rød chili efter smag
- 2 spsk Løgismose olivenolie
- 1 bøtte salattern
Sådan gør du
Step 1
Skær kål i tynde strimler. Hak mynte og persille. Skær rødløg i både, og skær squash i passende stykker. Knus salattern.
Step 2
Forvarm ovn til 180 °C.
Step 3
Varm olie på panden ved mellemhøj varme. Tiljøj squash og rødløg. Rist, til de tager god farve, sluk varmen og vend med en god del af mynten og persillen.
Step 4
Form falafelfarsen med en ske, og steg falaflerne på panden eller i friture i 5-10 min.
Step 5
Opvarm pitabrødene i ovn et par minutter.
Step 6
Skær pitabrød op, og smør med Haydari, og fyld på skift kål, stegt grønt, ost og falafel i. Servér lune med chili a parte.
Andre forslag
Andelår, puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...