Løgismose i Netto
Pitabrød med falafel og Haydari
Pitabrød stammer oprindeligt fra Mellemøsten, hvor man kalder det khubz. I dag varierer fyldet afhængig af smagspræference, men i denne opskrift har vores kok Kasper valgt at holde fast i det Mellemøstlige, og serverer det med falafel og Haydari.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose Haydari
- 1 pakke Løgismose falafelfars
- 4 stk pitabrød
- squash
- rødløg
- ½ kål
- 1 bdt mynte
- 1 bdt persille
- rød chili efter smag
- 2 spsk Løgismose olivenolie
- 1 bøtte salattern
Sådan gør du
Step 1
Skær kål i tynde strimler. Hak mynte og persille. Skær rødløg i både, og skær squash i passende stykker. Knus salattern.
Step 2
Forvarm ovn til 180 °C.
Step 3
Varm olie på panden ved mellemhøj varme. Tiljøj squash og rødløg. Rist, til de tager god farve, sluk varmen og vend med en god del af mynten og persillen.
Step 4
Form falafelfarsen med en ske, og steg falaflerne på panden eller i friture i 5-10 min.
Step 5
Opvarm pitabrødene i ovn et par minutter.
Step 6
Skær pitabrød op, og smør med Haydari, og fyld på skift kål, stegt grønt, ost og falafel i. Servér lune med chili a parte.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...