31/1/2021
|
Løgismose i Netto,Magasin 1 2021
Falafler med græskarpuré
Den mellemøstlige, veganske ’frikadelle’ er kommet for at blive, og hurra for det! Hjemmelavet falafel smager skønt og er supernemt at lave. Med Løgismose falafelfars kan du selv sætte dit eget præg på den mellemøstlige ret.
Ingredienser
- 2 pakker Falafelfars
- 1 stk hokkaido-græskar befriet for skal og kerner
- 1 fed hvidløg
- Saften fra en halv citron
- 1 cm rød chili
- Lidt olivenolie
Sådan gør du
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C, skær græskarret i mindre stykker, vend det med lidt olivenolie, salt, peber og fintsnittet chili. Vend det godt rundt og kom det i et ildfast fad. Bag hvidløget helt sammen med græskarret og bag det hele mørt i 30-40 minutter.
Step 2
Kom det bagte græskar i en blender og blend det til en hel glat puré. Skær bunden af det bagte hvidløg og pres de møre bagte hvidløgsfed ud og blend dem sammen med græskarret. Smag herefter til med salt og peber, og smag til med citronsaft.
Step 3
Anret puréen i en lille skål og hæld olivenolie henover. Form falafelmassen med en ske og frituresteg eller steg dem i olie på en pande til de er gyldne og sprøde.
Andre forslag
Sommerens mægtigste marinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Umuts TSO-chicken
Prøv Umut Sakaryas opskrift på General TSO-chicken med En halv lammekrone, det er, hvad en lammekam er. Lammekammen serveres med friske og sprøde bitre ...Lammekam
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Kryddersild med rygeost
Løgismose kryddersild har noter af allehånde, kanel, appelsin og peber. Giv de krydrerede smage m...
Grøn risotto med spinat og ramsløg
Med de spæde grønne blade, der skyder op hist og her, har vores kok taget den italienske darling ...