1/2/2021
|
Løgismose i Netto,Magasin 1 2021
Falafler med græskarpuré
Den mellemøstlige, veganske ’frikadelle’ er kommet for at blive, og hurra for det!
Løgismose økologiske falafelfars er rørt på økologiske kikærter, persille, citronskal, hvidløg og spidskommen i Løgismose Køkken på Fyn. Den er nem at have med at gøre, kræver blot lidt olie at stege i.
Ingredienser
- 2 pakker Løgismose økologisk falafelfars
- 1 stk hokkaidogræskar befriet for skal og kerner
- 1 fed hvidløg
- Saften fra en halv citron
- 1 cm rød chili
- Lidt Løgismose ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C, skær græskarret i mindre stykker, vend det med lidt olivenolie, salt, peber og fintsnittet chili. Vend det godt rundt og kom det i et ildfast fad. Bag hvidløget helt sammen med græskarret og bag det hele mørt i 30-40 minutter.
Step 2
Kom det bagte græskar i en blender og blend det til en hel glat puré. Skær bunden af det bagte hvidløg og pres de møre bagte hvidløgsfed ud og blend dem sammen med græskarret. Smag herefter til med salt og peber, og smag til med citronsaft.
Step 3
Anret puréen i en lille skål og hæld olivenolie henover. Form falafelmassen med en ske og frituresteg eller steg dem i olie på en pande til de er gyldne og sprøde.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.