19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han nemlig mornaysauce og så tilfører han tynde skiver porrer til lagene med kartoffel.
Uagtet betegnelsen, er de bagte kartofler med god grund blevet en klassiker på middagsbordene – flødekartofler smager bare godt.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose økologisk mornaysauce
- 300 g kartofler
- 1 porre
- Evt. ost til toppen
- Salt
- Løgismose smør til formen
Sådan gør du
Step 1
Rens kartofler og porre og skær i ultratynde skiver. Brug evt. et mandolinjern.
Step 2
Smør et ovnfast fad med smør og læg lagvis kartofler, porre, mornaysauce og lidt salt heri. Drys med ost på toppen.
Step 3
Dæk med sølvpapir og bag i ovnen ved 200 °C i 45 min. Tag sølvpapiret af og bag yderligere 15 min. til toppen er smuk gylden.
Andre forslag
Grønkålssalat med figner, appelsiner og valnødder
En vintersalat med sprød grønkål, friske og søde figner, saftige appelsiner, sprøde æbler og val...
Andebryst med glaserede rødbeder, bitre salater & solbærvinaigrette
Har du prøvet at tilberede grøntsager, som rødbeder...
Sharing style frilandsand
Danske Bocuse d'Or kandidat, Christian Wellendorf,...
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...