Grillet ribeye med glaserede majs
Grillet ribeye med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter.
Ingredienser
- Ingredienser
- 1 pakke Løgismose Økologisk ribeye
- 2 stk små majskolber
- Lidt tørret chili
- 2 spsk Teriyaki
- Forskellige urter (koriander, thaibasilikum osv.)
- Salt og peber
Sådan gør du
Majs
Step 1: I en gryde koges majs i ca. 10 minutter i letsaltet vand, lad skrællen sidde på.
Step 2: De nu kogte majs pilles således, at skrællen stadig sidder på kolben.
Step 3: På en varm grill eller pande steges selve den gule del af majsen hårdt op.
Step 4: Efterfølgende glaseres de op i Teriyaki-sauce til majsene er let klistret. De glaseret majs drysses nu med chili, salt og peber og urter.
Step 5: Man kan ved fordel skære majsen ud i mindre stykker.
Kød
Step 6: Kødet grilles eller steges som anvist på pakken.
Anretning
Step 7: Det grillede kød skæres i ønsket skiver og anrettes sammen med de glaseret majs. Serveres med en god salat eller nye kartofler.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...