Grillmad
56 resultater
Stegt gråand med kål & kvædekompot
1. september indledes vildtsæsonen. Det er atter blevet til at spise vildt – og sæsonen sta...
Grillspyd med kødboller og couscoussalat
Grillede kyllingekødboller på spyd og en klassisk couscoussalat er en skøn og nem aftensmad, når ...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Surf 'n' turf
Grillet spidskål med ansjoscreme og Pecorino
Spidskål er i sæson fra juni og hen over de danske sommermåneder og udgør således et alletiders t...
Grillede majskolber med peberfrugtmarinade
Når sæsonen endelig er til at grille, ynder vi at grille ikke bare de gode stykker kød men også g...
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Grillet Løgismose kylling
Helstegt Løgismose kylling er et skønt måltid og tilberedes kyllingen korrekt, er resultatet uove...
Grillet ribeye med kryddersmør
Grillet havbars med sauce romesco og nye grøntsager
Grillet pighvar
Med nye kartofler, grillede asparges og løg og brunet smør.
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Grillet butterfly-kylling med couscoussalat og saltet yoghurt
Grillspyd med kalvehjerte og kejserhatte
Grillede andelår med artiskokker og sprøde grillede salater
Grillet ostemad med trøffel
Grillet tomatsalat
Store, små, røde, gule, grønne, lange, runde – tomaten findes i et utal af varianter og biologisk...