1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på hummerfumé, sherry, hvidvin og fløde i Løgismose Køkken på Fyn. Vores kok Kasper serverer den med økologisk fraiche, rustikke croutoner og dild.
Skal der vin til? Servér kølig Chardonnay med en smule fad til bisquen. Vi anbefaler Løgismose hvid no. 1.
Ingredienser
- 1 Løgismose hummerbisque
- Brød gerne daggammelt
- 1 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
- Salt
- 1 bundt dild
- Løgismose fraiche 9%
Sådan gør du
Step 1
Riv brødet fra hinanden i grove ukurante stykker. Steg brødet ved mellemvarme, til det bliver lysebrunt og sprødt på mange overflader. Det tager ca. 10 min. Krydr med salt.
Knus gerne et hvidløg, og kom det sammen med frisk timian på panden, mens brødet steger.
Step 2
Varm bisquen op i en gryde og hæld i to dybe tallerkener. Afslut med fraiche og croutoner og pynt dild.
Tip
De bedste croutoner er de lidt ukurante og rustikke croutoner! Croutonerne må gerne steges ujævnt – lidt brændte på den ene side og lysebrune på den anden. Det giver variation i både konsistens og udseende og tilfører den færdige ret et dejligt rustikt udtryk.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...