Nytårsmad
40 resultater
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Kammusling i en symfoni af butternut squash. Stegt, syltet, bagt og pureret bliver den gode og sæson...
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Nogle gange må hovedretten gerne være ekstravagant. Duer er lettere oversete, og det er ren skam. Kø...
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Skyd nytårsfesten i gang med et brag af en kransekage lavet på de ekstra gode råvarer – det er vel å...
Burrata med soltørrede tomater
Perfekt anretning til tapasbordet og et godt glas vin
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Østers i røget univers
Man skal ikke være bange for at kaste fremmede smage over sine østers, så længe det er med måde. Mag...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Kok Christian Tørring tager serveringen med østers til nye højder og tilbedereder de små bløddyr på ...
Dansk sorthummer, blåbær, figner og syltede trompeter
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Syltede og rå jordskokker med Baeri i Caviar og ristede hasselnødder
Blød, fed, salt og sprød. Caviarens nøddetoner fremhæver sødmen i de både syltede og rå skiver jords...
Østers i mineralsk univers
Vi er netop trådt ind i første efterårsmåned der slutter på 'r', og det betyder, at østerssæsonen er...
Tomatiseret muslingesuppe
Du kender måske moules marineres og moules frites – men har du prøvet at sætte blåmuslinger i tomati...
Côte du Boeuf af Aubrac-kvæg med kartoffelrösti og pebersauce
I opskriften her er det den storslåede Côte du Boeuf, som får kærlig kokke-behandling og serveres me...
Champagnesorbet
Isproducenten Kødbyens Is, som er en af vores trofaste leverandører i butikken på Nordre Toldbod, ko...
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Du kender dem fra det søde køkken, hvor de serveres med puddersukker og solbærmarmelade – disse serv...
Årets nytårsdessert med brownie, chokolademousse og hindbær
Intens browniebund med mælkechokolade-mousse, hindbær-hibiscusglaze og sprød topping af Summerbird h...
Toast à la Løgismose
Natmad skal være sprødt, blødt, salt, fedt på den fede måde og umanerligt velsmagende – alt dét er v...
Bruschetta med stracciatella og salte ansjoser
Mange kender nok bruschetta i sin klassiske version med tomater og basilikum, som emmer af Italien. ...
Gratinerede østers
Østers – alle dage en klassiker hos Løgismose – hvad end den er rå eller gratineret. Fine de Claire...
Hvide asparges med sortfodsskinke
Nu er de her! De tykke, sprøde og smørfede stængler. Vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne, da de...
Torsk og svampe
I denne ret får den hvide fisk selskab af sprød blomkål, smørfed hollandaise og jordede noter fra sv...
Trøffelkugler
I konditoriet er begejstringen for trøfler også at finde hvilket er resulteret i denne opskrift på...