Nytårsmad
58 resultater
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Østersceviche med koriander og sprøde ris
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i en citrusmarinade, der sålede...
Vinterservering – buk med variation af selleri, bagte blommer og trøffelsauce
En smuk symbiose af mørke farver – buk, trøffel, bl...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Oksemørbrad med luksuskartoffel, kantareller, sortkål og glace
På årets sidste aften må det gerne være klassisk men naturligvis drysset med lidt Løgismosemagi. ...
Sprød kålsalat med østers og tangpulver
I Danmark er vi så heldige, at et væld af kåltyper...
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Stegt helleflynder med hjertemuslinger, skummende sauce, dild og kaviar
Helleflynder er den største fladfisk, og måske også den fineste spisefisk I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
Sommerlig tatar med trompetsvampe, kirsebær og hasselnødder
Klassisk og så alligevel ikke. I stedet for at rør...
Østers med råsyltede havtorn og puffede ris
Stegt kammusling med butternut squash, muslingebouillon og caviar
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Østers med friteret brødkrumme
Burrata med soltørrede tomater
Østers med urter
Østers i røget univers
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Dansk sorthummer, blåbær, figner og syltede trompeter
Bagt selleri, hollandaise med brunet smør og trøffel
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler
Vi tøver ikke med at udnævne svesker fra Agen til at være verdens bedste svesker. Endnu bedre bli...