1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på skaldyr. Vores bud på hummersuppen er kogt på hummerfumé, sherry, hvidvin og fløde i Løgismose Køkken på Fyn.
Læg hvidvinen på køl, steg det smukkeste stykke hvide fisk, du kan opstøve – og en, to, vupti du kan kalde nytårsgæsterne til bords.
Skal der vin til? Servér kølig Chardonnay med en smule fad til bisquen. Vi anbefaler Løgismose hvid no. 1.
Ingredienser
- 1 Løgismose hummerbisque
- 2 lotte stykker hvid fisk (spørg fiskehandleren, hvad der er friskfanget og i sæson)
- 1 bundt purløg
Sådan gør du
Step 1
Skær purløg fint. Dup fisken tør og krydr med fint salt.
Step 2
Varm en pande op med smør eller olie, og steg fisken ved mellemhøj varme.
Step 3
Varm bisquen op i en gryde.
Step 4
Anret fisken på to dybe tallerkener, hæld bisquen rundt om, og afslut med purløg.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning.
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...