Løgismose i Netto
Hvedekerner i Karl Johan svampe med squash, løg og helstegt kylling
Ingredienser
- 2 stk små squash
- 1 bundt Løgismose hvedekerner i Karl Johan svampe
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 håndfuld blandede urter , f.eks. persille, timian og oregano
- 1 helt hvidløg
- Olivenolie til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Tænd ovnen på 200 grader. Fyld kyllingen med forskellige urter (persille, timian, oregano) og et helt hvidløg. Smør kyllingens skind med en smule olivenolie og drys med en god mængde salt og peber. Steg herefter kyllingen i ovnen i ca. 1 time eller til den er gennemstegt. Lad gerne kyllingen hvile i 20 min. før den skæres ud.
Step 2.
Skær squash i mindre stykker og steg dem på en pande med forårsløg. Tilsæt hvedekerner og lidt af stegeskyen fra kyllingen og smag til med salt og peber. Server sammen med den stegte kylling og et groft brød.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...