Krydderurter
26 resultater
Spidskål med hyldeblomstsauce, nye ærter & urter
Spidskål er en alsidig sommerkål – lys og let med ...
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Spaghetti al Tonno
Hemmeligheden bag denne simple italienske herlighed er ingredienser af høj kvalitet, som giver ma...
Østers med urter
Østers er – i al sin herlighed – allerbedst, når de serveres au naturel. Ifølge Magnus kan man nøjes...
Meunierstegt fisk med brunet smør, kapers og dild
Meunière er fransk og betyder faktisk ‘møllerens kone’. Møllerens kone havde let adgang til mel og d...
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en safti...
Grønne asparges med pocherede vagtelæg
Nye, sprøde grønne asparges er en af de fineste og mest velsmagende forårsbebudere vi har. Sæsonen e...
Gratineringssmør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende vari...
Grøn urtesmør
Med det gode økologiske smør fra Løgismose som basis, er det let selv at lave nogle velsmagende vari...
Letsaltet torsk
med citronolie og vild brøndkarse. Tilberedningsmetoden til denne torskeret kan du også anvende til ...
Torsk med beurre blanc
Samt glaskålsconfit, estragonolie, blomkålspuré og caviar.
Den hurtige marinade til gris på grillen
Du kan med fordel marinere kødet dagen før for at opnå en dybere smag. Denne opskrift passer til næs...
Tabbouleh
Med speltkerner, mynte og citronskal
Helstegt multe
Multen har en mørk ryg med blålige eller grønlige toner. Siderne er blanke og sølvskinnende og bugen...
Frisk ærtesalsa
Smagen af sommer.
Bagt torsk
Med fennikel, rødløg og pesto verde
Knivmuslinger gratineret med parmesansmør og urter
Alt er bare lidt større i amerika. Det glæder også, når man taler knivmuslinger, men grundet samhand...