Skyrmousse med orangechokolade
Ingredienser
- 1½ dl Løgismose piskefløde
- 1 blad husblas
- 30 g sukker
- 40 g brun farin
- 50 g finthakket orangechokolade
- 250 g Løgismose skyr naturel
Sådan gør du
Step 1.
Pisk 1 dl fløde til let skum og stil til side. Udblød husbladsen i koldt vand og klem den fri for overskydende vand.
Step 2.
Opløs sukker, farin, chokolade og den resterende fløde i en kasserolle ved svag varme og rør den udblødte husblas ud heri. Vend så skyren i chokolademassen og til sidst den letpiskede fløde.
Step 3.
Fordel moussen i 2 skåle (eller flere hvis man ønsker det) og stil på køl til den har sat sig.
Tip
Pynt evt. med ristede hasselnødder og appelsinfileter.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...