12/8/2024
Albondigas
Albondigas er noget så saftigt som det spanske ord for kødboller samt navnet på en let krydret, tomatiseret suppe med grønt og kødboller. Her får du vores kok, Kaspers, milde og runde version fuld af smag og med noget så bekvemt som Løgismose færdigkogte kyllingekødboller.
Ingredienser
- 16 stk Løgismose kyllingekødboller
- 1 dåse hakkede tomater
- 4 fed hvidløg
- Chili efter smag
- 4 spsk Løgismose jomfruolivenolie
- 1 løg
- 2 mellem store gulerødder
- 5 dl hønsebouillon
- 1 god håndfuld haricot verts
- 1 peberfrugt
- 1 squash
- 1 bdt frisk koriander
- 2 tsk stødt spidskommen
- 2 tsk stødte koriander
- salt og peber
Sådan gør du
Step 1
Pil og knus hvidløg. Skær løg, peberfrugt, gulerødder og lidt chili i halve skiver.
Step 2
Hak enderne af de grønne bønner, halvér dem og skær squash i grove tern.
Step 3
Opvarm en gryde med olivenolie til mellem varme og tilsæt hvidløg, løg, peberfrugt og gulerødder. Steg i 5 minutter.
Step 4
Tilsæt spidskommen og koriander. Lad stege med 1 minut.
Step 5
Tilsæt hakkede tomater, og kog ind et par minutter.
Step 6
Tilsæt hønsebouillon, og kog i 10 minutter.
Step 7
Steg squash og bønner på en varm pande med lidt olie til de får farve.
Step 8
Overfør stegte grøntsager og kødboller til suppen, kog et par minutter, og smag til med salt og peber.
Step 9
Servér dampende varm med friske koriander og chili på toppen.
Andre forslag
Confit de canard og stegt bittersalat
Vores confiterede andelår fås i Netto og vores butik på Nordre Toldbod i julemånederne og k...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
