25/6/2017
Birchermysli
Ingredienser
- 150 g grovvalsede havregryn
- 2½ dl Løgismose sødmælk
- 1 spsk ahornsirup
- 100 g tørrede tranebær
- 1¼ ml æblemost
- ½ l Løgismose skyr naturel
- 1 stk revet æble med skræl, gerne af sorten ingridmarie
- 1 håndfuld grofthakkede ristede mandler
- 1 håndfuld friske hindbær
- 1 håndfuld friske jordbær
- 1 håndfuld friske ribs
- 1 håndfuld citronverbena
Sådan gør du
Step 1.
Vend havregryn, sødmælk, ahornsirup, tranebær og æblemost sammen og sæt det på køl natten over.
Step 2.
Næste morgen vendes blandingen sammen med yoghurt, æble og mandler.
Step 3.
Anret myslien i passende skåle eller glas og pynt med de friske bær og citronverbena.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...