Morgenmad
38 resultater
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...
Mandelpandekager med råcreme og bær
Pandekagen daterer mere end 500 år tilbage og opstod efter sigende i forbindelse med de 40 dages ...
Smoothie af koldskål
Prøv Løgismose koldskålssmoothie med bær og honning
Grahamsbrød
Alle kender vi det klassiske hvide franskbrød. Det er skønt, men efter vores mening må brød af og ti...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Omelet med urter
Luksuriøs omelet med kantareller og urtesalat på toppen. Hemmeligheden bag en god omelet er en safti...
Granola med nødder og mørk chokolade
Med nødder, kerner, frø og mørk chokolade. Perfekt på yoghurt, ymer, skyr eller tykmælk, men også ti...
French eggs
Cremet og smørfyldt luksus-morgenmad
Overnight oats med urtesukker
Går det nogle gange lidt for hurtigt om morgenen kan det være en stor hjælp at have morgenmaden ståe...
Dronningesyltetøj
Syltetøj med svenske aner. Perfekt til pandekager, snobrød og nybagte teboller med smør.
Pocheret æg
At pochere betyder at varmebehandle en råvare i væske ved svag kogning eller lige under kogepunktet....
Chokoladeboller
Ikke bare en klassisk tebolle. Men en tebolle fyldt med små chokoladestykker og med perlesukker, der...
Brunchpølser med spejlæg og baked beans
Det kan godt virke lidt ambitiøst at lave sine egne pølser hjemme i køkkenet. Men det er faktisk ikk...
Hindbær-lassi med ingefær og lime
Det at lave lassi er egentlig en ældgammel tradition fra det indiske køkken, hvor man har en lang...
Croissanter
Alene duften af nybagte croissanter kan bringe de fleste i godt humør. Og når man først har rullet o...
Kartoffeltærte
Med rødkitost. Prøv den eksempelvis på brunchbordet.
Æg en cocotte
Delikat indslag på morgenbordet.
Toffieskyr
syrligt og sødt til morgenbordet.
Vintermysli
med tørret frugt og nødder
Hjemmelavede mysliboller
Med spelt og maltøl
Stikkelsbærmarmelade
Med vanilje og jernurt
Sandwichboller
med Løgismose Tipo 00 mel
Hjemmelavet koldskål
Smagen af sommer.
Hjemmelavet marmelade
Tre delikate sommermarmelader. Velegnet til alt fra franskbrød og boller til vafler og pandekager. D...