8/10/2019 |
Chocolate chip cookies
Her får du vores tidligere konditors opskrift på chewy og sprøde cookies med valnødder, fløde og masser af chokolade - naturligvis.
Ingredienser
- 215 g Løgismose smør
- 68 g muscovadosukker
- 383 g sukker
- 2 æg
- 520 g Løgismose hvedemel
- 9 g natron
- 160 g Løgismose piskefløde
- 2 g salt
- 400 g Løgismose chokolade 75%
- 155 g valnødder
Sådan gør du
Step 1.
Hak chokoladen lidt groft.
Step 2.
Rør sukker og smør sammen til en luftig masse. Tilsæt ét æg af gangen til massen mens der røres.
Step 3.
Tilsæt derefter mel, sukker, natron, salt og fløde. Bliv ved med at røre til massen er ensartet uden klumper.
Step 4.
Bland den hakkede chokolade og valnødder i massen og læg dejen på køl i minimum 2 timer.
Step 5.
Rul dejen til en tyk pølse og skær skiver af den. Form skiverne til små kugler, sæt dem på en bageplade og tryk dem let midtpå.
Step 6.
Bag cookies'ne ved 175 °C i 10–12 minutter.
Andre forslag
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...