8/10/2019
Chocolate chip cookies
Her får du vores tidligere konditors opskrift på chewy og sprøde cookies med valnødder, fløde og masser af chokolade - naturligvis.
Ingredienser
- 215 g Løgismose smør
- 68 g muscovadosukker
- 383 g sukker
- 2 æg
- 520 g Løgismose hvedemel
- 9 g natron
- 160 g Løgismose piskefløde
- 2 g salt
- 400 g Løgismose chokolade 75%
- 155 g valnødder
Sådan gør du
Step 1.
Hak chokoladen lidt groft.
Step 2.
Rør sukker og smør sammen til en luftig masse. Tilsæt ét æg af gangen til massen mens der røres.
Step 3.
Tilsæt derefter mel, sukker, natron, salt og fløde. Bliv ved med at røre til massen er ensartet uden klumper.
Step 4.
Bland den hakkede chokolade og valnødder i massen og læg dejen på køl i minimum 2 timer.
Step 5.
Rul dejen til en tyk pølse og skær skiver af den. Form skiverne til små kugler, sæt dem på en bageplade og tryk dem let midtpå.
Step 6.
Bag cookies'ne ved 175 °C i 10–12 minutter.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...