Bagning
71 resultater
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Svampet chokolade-kastanjekage
Blød, svampet og med noter af kakao og nødder - en rigtig dejlig efterårskage.
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Smørsprød crumble med sæsonens første rabarber og vaniljemættet crème anglaise er det søde gilde, de...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Gråand med sprængte hjerter, bagt hvidløgscreme og varme krydderier
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Agen-svesker i Armagnac med chokolademousse og franske vafler
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Klassisk fransk æbletærte
Vi har i Danmark muligvis verdens bedste æbler, og hvad er meget herligere end at nyde dem i en klas...
Flaugnarde med brombær
Sandsynligvis fordi den er så hurtig og enkel at lave, er flaugnarde, der her er bagt med brombær, b...
Tærte på sommerens bær
Modne nordiske sommerbær er noget ganske særligt. Vores klima gør, at bær og frugter udvikler sig en...
Kammerjunkere med mandler
De fleste af os kan ikke spise koldskål uden kammerjunkere. Den lille, sprøde kage gør hele forskell...
Tarte flambée med grønne asparges og munster-ost
Hvis du har været et smut forbi Alsace, har du helt sikkert set Tarte Flambée eller i den tyske del ...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Baguettes med eller uden surdej
BONJOUR, UNE BAGUETTE S'IL VOUS PLAÎT! … en sætning, der høres fra morgen til aften i franske bageri...
Løgtærte med sprøde salater
Løg, løg, løg, lidt fløde, Comté-ost og æg mødes i en smørmættet tærtebund – ja det lyder næsten som...
Pizza Quattro Formaggi
Lad de italienske vine fylde glassene når der serveres varme, ostespækkede pizzaer hvor ikke meget a...
Koldhævede ølandsboller
Ølandshveden har et højt proteinindhold, hvorfor ølandshvede kan binde mere vand, end de fleste andr...
Årets nytårsdessert med brownie, chokolademousse og hindbær
Intens browniebund med mælkechokolade-mousse, hindbær-hibiscusglaze og sprød topping af Summerbird h...
Grahamsbrød
Alle kender vi det klassiske hvide franskbrød. Det er skønt, men efter vores mening må brød af og ti...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Bagte fyldte æbler
Vi er så heldige, at vi i Danmark vælter os i nogle af verdens bedste æbler hele efteråret og langt ...
Brombær-fragilité
Til denne opskrift rulles fragilitébunden sammen omkring brombærcremen, men betragt fragilité-opskri...
Tarte flambée med friske kantareller og salvie
Hvis du har været et smut forbi Alsace, har du helt sikkert set Tarte flambée eller i den tyske del...
Rabarbersoufflé og sorbet
Der findes næppe nogen dessert, som indeholder flere myter end soufflé og om, hvor svært det er at l...
Konditorens rabarbertærte
Rabarberen begynder så småt at vise sin tilstedeværelse, og det er på tide at tage de sommerlige stæ...
Othellolagkage
Luftige lagkagebunde, hjemmelavede makroner og vaniljeprikket creme er hemmeligheden bag den klassis...
Chocolate chip cookies
Her får du vores tidligere konditors opskrift på chewy og sprøde cookies med valnødder, fløde og mas...
Toscatærter
Vores konditor kommer her med sit bud på små toscatærter, som er spækket med nødder, tørret frugt ...
Æblekage med barndomsminder
Det bugner med æbler i de danske haver og plantager fra efteråret. Er du så heldig, at have et gamme...
Pæretærte
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå i ...
Hindbærsnitter
Hindbærsnitten er en klassiker i de danske bagerier og konditorier. Med en dansk sommer sprængfyldt ...
Clafoutis med kirsebær
Clafoutis er en fransk dessert, der har sit ophav i den franske region Limousin. Clafoutis er bær, t...