Bagværk
44 resultater
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Kammerjunkere med mandler
De fleste af os kan ikke spise koldskål uden kammerjunkere. Den lille, sprøde kage gør hele forskell...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Koldhævede ølandsboller
Ølandshveden har et højt proteinindhold, hvorfor ølandshvede kan binde mere vand, end de fleste andr...
Grahamsbrød
Alle kender vi det klassiske hvide franskbrød. Det er skønt, men efter vores mening må brød af og ti...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Pizzadej
Tipo 00 er oprindeligt en italiensk hvede, som er særligt fintformalet og proteinrig – særligt ve...
Chocolate chip cookies
Her får du vores tidligere konditors opskrift på chewy og sprøde cookies med valnødder, fløde og mas...
Æblekage med barndomsminder
Det bugner med æbler i de danske haver og plantager fra efteråret. Er du så heldig, at have et gamme...
Hindbærsnitter
Hindbærsnitten er en klassiker i de danske bagerier og konditorier. Med en dansk sommer sprængfyldt ...
Clafoutis med kirsebær
Clafoutis er en fransk dessert, der har sit ophav i den franske region Limousin. Clafoutis er bær, t...
Rugkiks
Rugkiks med Løgismose Rugmel
Tarte flambée med rygeost, lardo og rosmarin
Rygeost er for nogle, især mange yngre, en glemt råvare – desværre, for dens syrlige, milde og rø...
Konditorens rugbrød
Med surdej og hele kerner
Lyse og luftige kernebrød
Lyst og luftigt morgenbrød med god struktur.
Hjemmelavede mysliboller
Med spelt og maltøl
Løgismose koldhævede surdejsboller
Glem alt om at passe surdej, slæbe flere typer mel hjem, veje af og have mel i hele køkkenet. Løgism...
Brioche
Blødt, svampet og fyldt med smag