Bagværk
44 resultater
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder med vores yndlingsopskrift på de små krydrede, søde ka...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Æbleskiver med kærnemælk og vanilje
Æbleskiver hører sig helt og holdent til, når vi lader julefreden sænke sig med et varmt og krydr...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...
Kammerjunkere med mandler
De fleste af os kan ikke spise koldskål uden kammerjunkere. Den lille, sprøde kage gør hele forskell...
Olivenoliekage
For de fleste er olivenolien nok primært et indslag i det salte køkken, men faktisk har de bitre oli...
Koldhævede ølandsboller
Ølandshveden har et højt proteinindhold, hvorfor ølandshvede kan binde mere vand, end de fleste andr...
Grahamsbrød
Alle kender vi det klassiske hvide franskbrød. Det er skønt, men efter vores mening må brød af og ti...
Fødselsdagsboller
Bløde, søde og med et tvist af kardemomme. En klassiker til fødselsdage – allerhelst med et lag tand...
Pizzadej
Tipo 00 er oprindeligt en italiensk hvede, som er særligt fintformalet og proteinrig – særligt ve...
Chocolate chip cookies
Her får du vores tidligere konditors opskrift på chewy og sprøde cookies med valnødder, fløde og mas...
Æblekage med barndomsminder
Det bugner med æbler i de danske haver og plantager fra efteråret. Er du så heldig, at have et gamme...
Hindbærsnitter
Hindbærsnitten er en klassiker i de danske bagerier og konditorier. Med en dansk sommer sprængfyldt ...
Clafoutis med kirsebær
Clafoutis er en fransk dessert, der har sit ophav i den franske region Limousin. Clafoutis er bær, t...
Rugkiks
Rugkiks med Løgismose Rugmel
Tarte flambée med rygeost, lardo og rosmarin
Rygeost er for nogle, især mange yngre, en glemt råvare – desværre, for dens syrlige, milde og rø...
Hveder
Klassikeren til helligdagen.
Konditorens biscotti
Sprøde, knasende kager.
Tarte tatin
Med Vanilje Fraiche.
Grydebrød
Med skyr, øl og speltkerner
Brunkager
Brunkagen, en klassisk småkage, der hører julen til – og denne opskrift på brunkagedej gentager v...
Hjemmelavede mysliboller
Med spelt og maltøl
Konditorens rugbrød
Med surdej og hele kerner