Chokoladetrøfler med whisky
Uhyggeligt nemt at at lave, uhyggeligt vanedannende at spise ...
Ingredienser
- 250 g mørk chokolade 60-70%
- 1¼ dl Løgismose piskefløde
- 40 g Løgismose smør
- 4 spsk kakaopulver
Sådan gør du
Step 1.
Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Kog fløden op og hæld den over chokoladen, rør smørret i og smag til med whisky. Køl massen af, inden du triller den til kugler eller små ruller og vend dem i kakao.
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Mælkeis med smørristede kastanjer, nougatine og ahornsirup
Du kan finde dem i efterårets smukke orange skove, n...
Gammeldags æblekage
Når grenene på de krogede æbletræer er tunge med æ...
Vaniljeis
Hjemmelavet vaniljeis sprængfyldt med Løgismose vanilje høstet på øen Tahaa i ...
Blommetærte med marcipan
Galette er en fransk tærte bagt uden tærteform. I stedet rulles mørdejen direkte
Bocuse kokkens rødgrød med fløde
Vi kommer ikke uden om rødgrød med fløde, når snak...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...