30/6/2019
|
Magasin 6 2019
Dronningesyltetøj
Syltetøj med svenske aner. Perfekt til pandekager, snobrød og nybagte teboller med smør.
Ingredienser
- 700 g blåbær
- 500 g hindbær
- 750 g sukker
- 15 g citronsaft
Sådan gør du
Step 1.
Kog alle ingredienserne op i en kasserolle og lad det småkoge ved svag varme i ca. 25 minutter. Du kan tjekke syltetøjets konsistens, ved at lave en prøve på en ske og lægge den i køleskabet til den er kold.
Step 2.
Tag syltetøjet af blusset og tilføj 1 tsk. atamon, så det kan holde sig på køl. Fyld syltetøjet i et sylteglas eller eller en anden tætlukket beholder.
Andre forslag
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...
Sommerlig madtærte
Enkel og vegetarisk tærte med sprød butterdej og blød æggemasse. Brug solmodne tomater fra drivhu...
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
