Kogning
92 resultater
Surf 'n' turf
Nogle vil sige alt, andre vil sige, at intet kan passe til den drilske kombination af bøf og hummer....
Steg af dyrekølle med Hasselbach kartofler, glaserede perleløg og vildtsauce
Sæsonen for vildt er for længst skudt i gang, og derfor kommer der naturligvis dyrekølle på bordet. ...
Grønkålssalat med solbærvinaigrette
Vores kok, Martin, elsker kål og for ham kan det sjældent blive for groft, mens andre kan synes, kål...
Duebryst, farserede morkler, pommes parisiennes og lys pebersauce med råsyltede solbær
Nogle gange må hovedretten gerne være ekstravagant. Duer er lettere oversete, og det er ren skam. Kø...
Kransekagetårn med nougat og pistacie
Skyd nytårsfesten i gang med et brag af en kransekage lavet på de ekstra gode råvarer – det er vel å...
Salat med bagte rodfrugter, pinjekerner og asier
Salaten her er helt sin egen. Rodfrugterne er bagt med skrællen på, der forstærker sødmen, mens dres...
Gråand med sprængte hjerter, bagt hvidløgscreme og varme krydderier
Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vores egne kokke, Magnus og Christian, har ko...
Presa med kartoffeltærte, palmekål, græskar-puré og fino sherry
Årets sidste aften kalder på sus og dus. Assisterende køkkenchef på Falsled Kro, Christoffer og vore...
Kogt torskerogn
Her får du kokkens opskrift på kogt torskerogn, eller torskerogn-bukser som den friske rogn også kal...
Alkoholfri gløgg
Kanel, kardemomme, appelsinskal og nelliker. I denne opskrift på alkoholfri æblegløgg forenes jul...
Krikand med glaserede rødbeder og sauce med brombær
Krikanden er den mindste af de danske ænder og en, for mange, meget overset spise. Glæd dig til en e...
Hummerconsommé
Consommé er den gastronomiske betegnelse for en klaret suppe, som kan koges på alt fra fjerkræ til...
Plateau de fruit de mer
Et overdådigt skaldyrsfad er en fryd for såvel øje som gane, og flere og flere restauranter tilbyder...
Hvide asparges med sortfodsskinke
Nu er de her! De tykke, sprøde og smørfede stængler. Vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne, da de...
Spaghetti vongole
Som på en sommerdag på den italienske lido; solmodne tomater, spaghetti kogt al dente, god jomfruo...
Cacio e pepe
Den italienske klassiker spækket med sort peber og ost
Trøffelpasta
Prøv denne super–simple ret med frisk spaghetti, hvor det aromatiske trøffelsmør fra Tartuf Langhe b...
Kogte krebs
Sæsonen for friske krebs er august og september og det er en af de ypperste fødevarer i sæson netop ...
Entrecôte
Entrecôte serveret som engelsk bøf med syltet grillet agurk, løg-confit, skysauce og kartofler.
Artiskokker med brunet kaperssmør
Artiskok er blomsten fra den velsmagende tidsel. Artiskokkens hjerte samt den nederste del af bladen...
Dronningesyltetøj
Syltetøj med svenske aner. Perfekt til pandekager, snobrød og nybagte teboller med smør.
Jordbærtrifli
Søde og saftige danske jordbær er indbegrebet af dansk sommer. Vi spiser dem i massevis når de er i...
Pocheret æg
At pochere betyder at varmebehandle en råvare i væske ved svag kogning eller lige under kogepunktet....
Passionsfrugthollandaise
Kan man bruge passionsfrugt i det salte køkken? Det kan man hvis du spørger Thilde. Prøv hendes geni...
Sprængt gåsebryst
Med stuvet sommergrønt og peberrods-blanquette
Kold ærtesuppe
Østers og champagne – det er da luksus. på trods af at denne ret er forholdsvis simpel, indeholde...
Kalvefrikassé
Med sommergrønt. God dansk husmandskost med sommerens grøntsager i rigelige mængder. En rustik ret m...
Stegt kalvelever med syltede løg
Stegt lever kan virkelig dele vandene. Enten elsker man lever, eller også hader man det, men har man...
Høns i asparges
Denne version adskiller sig en smule fra den velkendte variant, hvor fyldet lægges i en tartelet. Pr...
Krebs a la nage
For vores svenske broderfolk er sommerens krebsegilder mindeværdige begivenheder, der samler store o...
Gourmet hotdog
Med kantarelremoulade, bagte blommetomater og sprøde løgringe
Pasta med pesto
Ristede skovsvampe og sprød panchetta