21/6/2020
Granola med nødder og mørk chokolade
Med nødder, kerner, frø og mørk chokolade. Perfekt på yoghurt, ymer, skyr eller tykmælk, men også til en kugle vanilje- og karamelis.
Ingredienser
- 100 g havregryn
- 50 g blandede nødder , (hassel, mandler, pecan, som du bedst kan lide)
- 25 g græskarkerner
- 20 g hørfrø
- 20 g Løgismose smør
- 25 g akaciehonning
- 30 g mørk chokolade
- Evt. salt
Sådan gør du
Step 1.
Rist havregryn, nødder, græskarkerner og hørfrø i smør og honning på en pande til det bliver gyldent og sprødt – pas på det ikke brænder på!
Step 2.
Smag til med en smule havsalt og lad massen køle helt af. Tilsæt hakket mørk chokolade i den bedste kvalitet du kan opdrive. Voilà!
Andre forslag
Pain Perdu med Suzette Sauce og vanilje creme fraiche
Arme riddere, French toast, Pain Perdu – kært barn har mange navne.
U...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Hjemmelavet granola med karamelsirup, kokos og nødder
Der findes et væld af granolaopskrifter – i vores version erstatter vi honning med saltkaramelsir...
Karamelliseret ananas
Hvem vil ikke gerne starte dagen med Piña Colada?
Nydt på Løgismose økologiske kokosskyr m...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...
Bircher müsli
Bircher müsli, kold grød, overnight oats eller den velsmagende start på dagen – kært barn har man...