1/12/2025
|
Løgismose i Netto
Hummerbisque med rejer, fløde og fennikel crudité
En klassiker uden sammenligning. Vores kok Kasper serverer bisquen med store rejer, letpisket fløde og frisk, sprød fennikelcrudité.
Ingredienser
- 1 Løgismose hummerbisque
- 2 håndfulde rejer
- 1 stk fennikel
- 3 spsk Løgismose piskefløde 38%
- 1 spsk Løgismose ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
Step 1
Skær fenniklen helt tyndt, gerne på et mandolinjern. Læg i isvand eller meget koldt vand, og stil på køl indtil brug.
Step 2
Pil rejer, dræn fenniklen og pisk fløden let.
Step 3
Bland fennikel, rejer og olivenolie i en skål, og krydr let med salt.
Step 4
Varm bisquen op i en gryde.
Step 5
Anret fennikel og rejer i en lille bunke på en dyb tallerken, hæld bisquen rundt om, og afslut med letpisket fløde.
Tip
Skal der vin til? Servér kølig Chardonnay med en smule fad til bisquen. Vi anbefaler Løgismose hvid no. 1.
Andre forslag
Hummerbisque med stegt hummer og urteolie
Vores kokke i Løgismose Køkken på Fyn har tilberedt ...
Hummerbisque med hvid fisk og purløg
En bisque er en klassisk fransk suppe tilberedt på...
Hummerbisque med fraiche, brødcroutoner og dild
En (næsten) hjemmelavet hummerbisque tilberedt på ...
Østers au naturel
For den mest autentiske østersoplevelse: servér øs...
Østers med “Gin & Tonic” granité
Vores Kok kasper har forvandlet
Gratineret østers med estragoncreme og tomatconcassé
Frisk havsmag, gylden gratin, cremet estragon og f...
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...