19/9/2025
|
Løgismose i Netto
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauce – mere behøves ikke til en både nem, billig og cremet suppe.
Ingredienser
- 1 bøtte Løgismose økologisk mornaysauce
- 200 g kartofler
- 1 porre
- 4 dl vand
- Salt
Sådan gør du
Step 1
Skræl kartofler og skær i grove tern. Rens porrer og skær i mindre stykker.
Step 2
Kog kartoflerne møre i vand sammen med porrer og salt.
Step 3
Blend grøntsagerne til en homogen og cremet suppe og tilsæt mornaysaucen.
Step 4
Servér med lidt god olivenolie eller en klat Løgismose fraiche 9% eller creme fraiche 18% på toppen.
Andre forslag
Tagliata af frilandscanette med rødbeder og syltede figner
Der er noget særlig delikat over canettens brystkød...
Andelår af frilandscanette med puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Eggs Florentine
Denne klassiker serveres traditionelt med hollandaise. I Kaspers opskrift er saucen skiftet ud me...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...