Kylling i fad
Ingredienser
- Kylling
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 tsk piment d’espelette
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Broccoli
- 1 stk broccoli
- 1 håndfuld mandler
- ½ dl olivenolie
- 20 g revet parmesan
- Pesto chips
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 1 stk baguette
- Skyrcreme
- 1 bæger Løgismose skyr naturel
- 1 stk citron
- 1 fed hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne her i. Pensel med olie og krydder med salt, peber og piment d’espelette. Bages i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 min. lad den trække 10 min. i slukket ovn med åben låge.
Step 2.
Broccolien deles i buketter og koges 3 min. i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres af på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandlerne og olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200 i ca. 10 min. Drys derefter med revet parmesan ost. Krydder med salt og peber og giv det 5 min. mere.
Step 3.
Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 min. Skyr creme: Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, smag til med salt og peber.
Andre forslag
Andelår, puré af pastinak og portvinsauce
Saftige andelår af frilandscanetten stegt i julede krydderier og serveret med smørmøre skiver af ...
Flødekartofler
Kaspers opskrift på flødekartofler er egentlig en kartoffelgratin. I stedet for fløde bruger han ...
Lakselasagne
Lakselasagne er en nem måde at servere fisk til aftensmad.
Hemmeligheden til den bedste o...
Citronsauce
Cremet, mild og syrlig – sådan skal oplevelsen af en citronsauce være. Og med Løgismose økologisk...
Kartoffelporresuppe
Fyld kurven med danske kartofler og porrer og smut i Netto efter Løgismoses økologiske mornaysauc...
Svampesauce
Kaspers nemmeste (og måske bedste) champignonsauce – nærmere introduktion behøves ikke.
Gorgonzolasauce
I stedet for den italienske gorgonzola tilsætter Kasper Løgismose bornholmsk blå ost, men vælg ak...
Radicchio ripieno
At fylde grøntsager – verdure ripiene – er en klassisk italiensk tilberedningsmetode, og i denne ...