Kylling i fad
Ingredienser
- Kylling
- 1 stk Løgismose kylling
- 1 tsk piment d’espelette
- ½ dl olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
- Broccoli
- 1 stk broccoli
- 1 håndfuld mandler
- ½ dl olivenolie
- 20 g revet parmesan
- Pesto chips
- 1 bæger Løgismose pesto verde
- 1 stk baguette
- Skyrcreme
- 1 bæger Løgismose skyr naturel
- 1 stk citron
- 1 fed hvidløg
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Skær kyllingen ud i passende stykker. Læg et stykke bagepapir i et ildfast fad og fordel kyllingestykkerne her i. Pensel med olie og krydder med salt, peber og piment d’espelette. Bages i ovn ved 200 grader varmluft i ca. 25 min. lad den trække 10 min. i slukket ovn med åben låge.
Step 2.
Broccolien deles i buketter og koges 3 min. i letsaltet kogende vand. Mandlerne sauteres af på en mellemvarm pande til de er gyldne. Kom broccoli i et ildfast fad, drys med mandlerne og olivenolie og sæt dem i ovnen ved 200 i ca. 10 min. Drys derefter med revet parmesan ost. Krydder med salt og peber og giv det 5 min. mere.
Step 3.
Skær baguette i tynde skiver, smør med pesto, og fordel dem på en bageplade og bag dem sprøde i oven ved 200 grader i ca. 10 min. Skyr creme: Riv hvidløget og skal af citronen ned i skyren, smag til med salt og peber.
Andre forslag
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Oeuf en meurette – Rodfrugter med pocheret æg
Klassisk burgundisk ret, også kendt som æg i rødvinssauce. Her får du vores kok Kaspers nyf...
Ossobuco med mos og gremolata
Ossobuco er en gammel egnsret fra Lombardiet, som dog ikke er gået af mode, nå...
Andebiksemad
I denne opskrift på biksemad med and forvandles resterne fra juleaften til glæde for både s...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...