Makroner med orangechokolade og hasselnød
en sød snack til kaffen.
Ingredienser
- 50 g marcipan
- 50 g sukker
- 15 g finthakkede ristede hasselnødder
- 20 g grofthakket Løgismose orangechokolade 58%
- 1 stk æggehvide
Sådan gør du
Step 1.
Marcipan og sukker røres sammen på røremaskinen, og æggehviden tilsættes. Rør massen helt glat og tilsæt den hakkede chokolade og hasselnødder.
Step 2.
Ved hjælp af en ske formes makronerne, som bages ved 165 grader i ca. 12 minutter. Det er en god ide at vende dem undervejs.
Andre forslag
Svampe à la creme med spejlæg
Det er svært at komme uden om svampetoast, når de spiselige svampe begynder at titte op af jorden...
Smagen af Touren – Croque Monseiur
Croque Monseiur – eller verdens bedste toast om man vil? Hemmeligheden bag parisertoasten e...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.